RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Dolce Vita Ballroom

Evenimente

RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Dolce Vita Ballroom

Evenimente

Revista presei locale

Gorjeanul: 21 de accidente la CEO, în acest an! Salariatul de la Cariera Roșia, rănit grav după ce a căzut 10 metri în gol de pe utilaj. Un excavatorist de la Cariera Roșia a ajuns la spitalul din Rovinari, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, grav rănit într-un accident de muncă, produs în cariera Roșia. Salariatul CEO, în vârstă de 46 de ani, a căzut în gol de la 10 metri de pe utilajul pe care lucra. El are multiple traumatisme, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. În acest an, în cadrul Complexului Energetic Oltenia au avut loc 21 de evenimente, în afara celui înregistrat luni noapte. Potrivit datelor ITM Gorj, niciun accident de muncă mortal nu a fost înregistrat în carierele și termocentralele Complexului Energetic Oltenia însă, au fost șapte evenimente cu incapacitate temporară, șapte accidente ușoare, șase evenimente în afara muncii.

Sabotorii: Deputat: Vor să lase Legea Pensiilor nedreaptă. Deputatul USR Radu Miruță insistă în Parlament pentru îndreptarea Legii Pensiilor. E o cerință arzătoare în special a celor care au grupe de muncă, care s-au trezit cu venituri mai mici dacă au ieșit din câmpul muncii după 1 septembrie. „Eu nu mă las și voi lupta pentru legea 197”, promite parlamentarul care le mai cere gorjenilor încă un mandat. “Ei vor să lase legea pensiilor așa nedreaptă cum au făcut-o, pentru toți cei care au lucrat în grupe de muncă și pentru cei cu dizabilități. Eu nu vreau! Și pentru asta lupt de la tribuna parlamentului, de oricâte ori este nevoie, în fiecare săptămână, chiar dacă, momentan, eu am mai puțină putere politică decât au cei din PSD-PNL. Eu nu mă las” a transmis Miruță.

Pandurul: Diana Șoșoacă, primită cu lăutari în Piața Centrală din Târgu Jiu. Eurodeputata Diana Șoșoacă a făcut baie de mulțime, marți, în Piața Centrală, din Târgu Jiu. A fost așteptată cu lăutari. Abia a apucat să vorbească la microfon pentru că oamenii s-au dus cu zecile să facă selfie cu ea, apoi au luat-o să joace hora în miros de mici și fum. După ce a atins toate problemele de care s-au plâns gorjenii, începând de la minerit până la Brâncuși, Șoșoacă s-a prins în horă cu cei care au venit să o vadă. Există doar o vină. „Nu mai aruncăm vina pe UE, că ei cer, dar noi suntem proști că am dat. Alții au negociat și au minerit în continuare. Aveți cel mai mare ansamblu cultural din lume și trebuie să-l promovăm pe Brâncuși”, a strigat Șoșoacă de lângă tarabele din piață.

Gorjonline: O tânără de 19 ani din Târgu Jiu, executată silit de firma Nordis pentru colosala sumă de aproape 750.000 de lei! Singurul venit al fetei este bursa de student. Mai multe înștiințări de poprire pe bunuri și venituri a primit acasă, în aceste ultime zile, o tânără studentă din Târgu Jiu. Înștiințările sunt făcute prin ANAF de către firma Nordis, cunoscută pentru țepele date clienților, potrivit unei investigații Recorder. Șocant este că tânăra susține ca nu are nicio legătură cu firma Nordis și nu are nicio proprietate achiziționată pe numele său de la această societate. Notificările, în valuri, vin în numele Nordis Hotel SRL și Nordis Hotel-Sediu secundar Năvodari și au valori colosale. Târgujianca este anunțată ca trebuie să restituie astfel aproape 7,5 miliarde de lei vechi, deși singurul său venit este bursa de student.

Impact în Gorj: Producție bună de cătină, la plantațiile din județ. Cea mai mare plantație de cătină din județul Gorj se află la Cojani. Se întinde pe 44 de hectare. Cătina este un arbust, care rezistă foarte bine la secetă, iar producția nu este în general afectată. La Cojani este o plantație ecologică, iar producția medie într-un an normal este și de 15 tone la hectar. Plantația dispune însă și de o instalație de irigare prin picurare. Recoltarea se face prin tăierea tuturor ramurilor cu fructe, congelare și batozare. Obținerea fructului ca atare nu se poate recolta altfel. Singura metodă de recoltare este prin congelare. Plantația vinde fructele pentru industria farmaceutică, industria alimentară și pentru cosmetice. De asemenea, o parte din producție este livrată către o fabrică de procesare din Vălenii de Munte, județul Prahova, care realizează sucuri și nectar.

Articole similare:

Ultima oră:

Alte articole:

Evenimente recomandate:

„One Step to Infinity. Brâncuși – UNESCO 2024”

Este ziua în care operele lui Constantin Brâncuşi de la Târgu-Jiu vor fi incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Plasare produse:

INFINIT HITS: