RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Dolce Vita Ballroom

Evenimente

RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Revista presei locale

Gorjeanul: Pinoasa, închisă parțial! Termocentrala Rovinari, în pană de oameni calificați și fără suficient cărbune. 10.000 de lei amendă pentru ,,exploatare neconformă” la cariera Tismana! Șefii CEO vor da ,,cu subsemnatul” la Parchet, după ce cazul Pinoasa a ajuns la procurori. Și asta, după ce inspectorii de muncă de la ITM Gorj au închis cariera anunțând ieri că această măsură a fost luată din motive de siguranță, sesizând totodată și Parchetul. Sâmbătă, 2 august, un deal s-a prăbușit peste trei utilaje gigant, iar corpul de control al ministrului Energiei, ITM Gorj și Poliția investighează cauzele care au dus la dezastru. Până una, alta, inspectorii de muncă au găsit nereguli mari și la cariera Tismana. În spațiul public, oamenii vorbesc despre vinovăția clară a cel puțin unui membru din Directoratul CEO, Cosmin Trufelea, responsabil pe parte minieră, care, spun salariații din UMC Rovinari, a impus la carierele Pinoasa și Tismana o tehnologie de lucru greșită.

Pandurul: Model de „civilizație” într-o localitate din Gorj. Și-a pus cortul în centrul comunei. O situație mai puțin obișnuită și o imagine greu de imaginat pentru o Românie educată a anului 2024 vine din comuna Logrești. Aici, chiar în centrul localității, pe marginea drumului principal o familie de romi și-a amplasat un cort în care își duce traiul zilnic. Nu sunt localnici ai comunei Logrești, ci au poposit aici de mai bine de o lună ca să-si dezvolte „business-ul”. Rromii care  și-au amplasat cortul, la fel că într-o șatră, în comuna Logrești, nu sunt agreați de localnici, iar autoritățile de aici par să nu îi vadă, spre disperarea oamenilor.

Gorjonline: Director cu delegație la UM Sadu! Ovidiu Neacșu, plecat cu ordonanța din uzină, l-a înlocuit pe Motorga! Uzina Mecanică Sadu are un nou director, numit în funcție, începând cu 3 august, pentru următoarele șase luni. Noul ocupant al postului este Ovidiu Neacșcu, care a plecat de la uzină cu ordonanța, s-a angajat la Pirelli, a continuat la Leoni și s-a reangajat la UM Sadu, fiind pus acum director general. Noul director are soția angajata în uzină, la TESA, iar promovarea în funcție i-a adus un salariu net de 12.000 de lei. Se vehiculează că promovarea lui Neacșu nu ar fi fost agreată de toți membrii Consiliului de Administrație al uzinei.

Sabotorii: Apa potabilă, motiv de lupte politice. Alegerile locale au trecut, atacurile politice au rămas. În comuna Bălești, s-au lansat acuzații potrivit cărora unii cetățeni au fost debranșați de la rețeaua de apă pentru că au votat cu „opoziția”. Reprezentanții Primăriei Comunei Bălești dezmint aceste acuzații și aduc și dovezi în acest sens. „UAT Comuna Bălești se delimitează de postările făcute, din nefericire, de unele persoane care au participat la scrutinul electoral pentru alegerile locale dar și de anumiți cetățeni ai comunei Bălești, referitoare la debranșările gospodăriilor care au acumulat debite foarte mari la furnizorul de apă S.C. UTIL LOCAL S.R.L. Cetățenii nu au fost debranșați pentru că au participat la scrutinul electoral ci pentru că au acumulat debite mari. Pentru exemplificare, atașăm fișa uneia dintre debitoare care figurează cu o datorie de 3760,63 lei, al cărei caz a fost mediatizat pe rețelele de socializare”, se arată într-un anunț postat de reprezentanții Primăriei Bălești.

Impact în Gorj: Două comune își fac centre de colectare a deșeurilor de la populație. Acestea vor fi construite la Peștișani și la Mătăsari. Bugetul pentru Centrul de colectare cu aport voluntar din Mătăsari este de peste 2,3 milioane de lei. De asemenea, Centrul de colectare prin aport voluntar din Peștișani va costa 1,9 milioane de lei. Lucrările vor fi demarate în această toamnă. Centrele respective vor prelua o gamă variată de deșeuri, care nu pot fi preluate de operatorul de salubritate. Este vorba de deșeuri din construcții, deșeuri electrice și electronice sau textile și alte tipuri de deșeuri, care trebuie să fie depuse și sortate la un centru autorizat.

Articole similare:

Ultima oră:

Alte articole:

Evenimente recomandate:

„One Step to Infinity. Brâncuși – UNESCO 2024”

Este ziua în care operele lui Constantin Brâncuşi de la Târgu-Jiu vor fi incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Plasare produse:

INFINIT HITS: