RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Dolce Vita Ballroom

Evenimente

RECLAMA TA AICI

Contactează echipa de marketing pentru a obține o oferta personalizată


DESIGN & REDESIGN WEBSITE

Dolce Vita Ballroom

Evenimente

Revista presei locale

Pandurul: Stațiune turistică, tot fără apă în plin sezon: E de domeniul SF-ului. Problema apei din Baia de Fier e departe de a se rezolva. În continuare, Aparegio face presiuni ca oamenii să încheie contracte, mulți au fost debranșați sau branșați la alte conducte despre care nimeni nu știe nimic și situația nu face decât să alunge atât turiști, cât și posibili investitori din localitatea care e și stațiune turistică. „E de domeniul SF-ului ce se întâmplă”, spune consilierul județean Mihai Olaru, care a și convocat Aparegio și reprezentanții primăriei la următoarea ședință de Consiliu Județean să prezinte soluții și explicații.

Gorjeanul: Iată salariile șefilor CE Oltenia! Cât câștigă un lider de sindicat, angajat ca inspector social. Complexul Energetic Oltenia are prevăzute, în bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului în curs, cheltuieli de natură salarială de aproape 1,4 miliarde de lei, adică în jur de 280 de milioane de euro, la un număr de 8.016 salariați prognozat la finele anului. Pentru contractele de mandate ale organismelor de conducere, Consiliul de Supraveghere și Directorat, a fost prevăzută suma de 6.082.000 de lei (1.216.000 de euro). De altfel, potrivit declarațiilor de avere, cele mai mari sume încasate la CEO, anul trecut, sunt indemnizațiile membrilor Directoratului și salariile directorilor din conducerea executivă a societății. Trebuie spus că indemnizația supraveghetorilor este una aproape echivalentă cu veniturile salariale pe care le încasează șefii de departamente. Un inspector social a încasat, anul trecut, în jur de 2.000 de euro salariu net, lunar, iar cei care fac parte din directoratul companiei, aproximativ 6.000 de euro, lunar.

Gorjonline: Cine S-A OPUS ca un cartier din Târgu-Jiu să rămână cu rețelele de apă și canalizare nefuncționale! Senatorul Iordache îi amăgește pe oameni cu SOLUȚII ILUZORII. Rețelele de apă și canalizare din cartierul Drăgoieni 2, care se află în proprietatea Complexului Energetic Oltenia, sunt nefuncționale! Locuitorii așteaptă, de mai bine de zece ani, să se deblocheze o nerozie la compania energetică, cea care nu a aprobat transferul, cu titlu gratuit, către municipalitate, a ”activelor cu caracter social”, adică a străzilor și rețelelor de utilități din cartierul Drăgoieni 2, din cauză că se diminuează capitalul social al producătorului energetic. Oamenilor li se livrează multă demagogie, că doar politicienii, cei care își doresc un mandat de parlamentar, au intrat în campanie electorală, însă dincolo de vorbele apăsate ale unora, transpare o ignoranță de necuprins.

Impact în Gorj: Localnicii din Curtișoara sunt revoltați, după deschiderea circulației pe centura Târgu Jiului. Primar: „Este de bezna minții“. Locuitorii satului Curtișoara, de lângă municipiul Târgu Jiu, sunt revoltați după deschiderea circulației pe drumul de centură. Aceștia susțin că sunt nevoiți să ocolească în plus aproximativ patru kilometri, pentru a ajunge la locuințe, deoarece drumul care făcea legătura cu localitatea a fost închis. Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești-Jiu, spune că o soluție mai proastă nu se putea găsi. „Situația nu este una de noaptea minții, ci de bezna minții, pentru că odată cu finalizarea lucrărilor la centura ocolitoare și a nodului respectiv cu sens giratoriu, – nu știu cine a fost cu ideea și care este motivația – a blocat accesul pe DJ 665 către Novaci, care trece prin Curtișoara, Tetila și toate localitățile din Bumbești Jiu. Cetățenii care stau în Curtișoara și Tetila sunt obligați să facă sensul giratoriu, se urcă pe pasarelă și fac patru kilometri în plus, ca să ajungă să intre pe DJ 665 când, de fapt, din nodul respectiv este o distanță de aproximativ 250 de metri până la intersecție. Am făcut toate diligențele până a se pune în aplicare această măsură și nu a avut rezonanță, iar acum încercăm din nou. Am discutat cu președintele Consiliului Județean Gorj și vom relua diligențele, pentru a găsi o soluție, care ar putea fi dată din semnalizare. Se poate lăsa circulația închisă pentru marea majoritate, dar riveranii trebuie să intre la proprietăți. Este vorba și de accesul utilajelor agricole în zonă, deoarece oamenii nu mai au acces la proprietățile agricole. Cred că a fost o abordarea total greșită și neprofesionistă. O soluția mai proastă decât asta nu cred că exista“ a declarat Bobaru.

Articole similare:

Ultima oră:

Alte articole:

Evenimente recomandate:

„One Step to Infinity. Brâncuși – UNESCO 2024”

Este ziua în care operele lui Constantin Brâncuşi de la Târgu-Jiu vor fi incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Plasare produse:

INFINIT HITS: